Onze dienstverlening

Afhankelijk van uw keuze bieden wij de volgende mogelijkheden aan:

c ZELF Beheren
Wij doen alleen de administratie en de incasso. U draagt zelf de zorg voor de overige zaken zoals vergaderingen en onderhoud.

c SAMEN Beheren
Wij voeren de administratie en begeleiden de Algemene Ledenvergaderingen. Tevens verzorgen wij gedeeltelijk het technisch beheer.

c LATEN Beheren
Naast het voeren van alle administraties en het begeleiden van de Algemene Ledenvergaderingen, verzorgen wij ook het technisch en facilitair beheer.

Alle pakketten zijn inclusief inloggen op onze website middels een eigen homepage van uw VvE van waaruit u toegang heeft tot alle voor uw VvE relevante gegevens.

In alle gevallen blijft het beheer van de VvE bankrekeningen een taak van het bestuur. De bankrekeningen staan altijd op naam van de VvE. De door de ledenvergadering aangewezen vertegenwoordigers beheren de spaarrekening(en) t.b.v. het reservefonds.
Om de administratie te kunnen voeren verlangen wij slechts een machtiging om middels internet de rekeningafschriften te kunnen downloaden. Door deze werkwijze loopt uw VvE geen enkel risico.

Bij een offerte aanvraag ontvangt u de gedetailleerde taakomschrijving die bij het pakket van toepassing is en onze algemene voorwaarden.

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan.

Postbus 10620
2501 HP Den Haag
070 363 89 43

info@zkvb.nl
KvK 54278333